Информация за наемане на коли под наем

Изисквания към наемателя:

При наемането на автомобил под наем, наемателят е длъжен да предостави валидно СУМПС, син талон, лична карта или паспорт валидни до края на наемния период и кредитна или дебитна карта.

!ВАЖНО! Преди да резервирате избрания от Вас автомобил се свържете с наш представител, за да получите информация дали ще бъде възможно наемането на съответния автомобил без наличие на кредитна карта.

Депозит за автомобил под наем:

Клас автомобил Депозит с карта Депозит в брой
ПРОМОЦИЯ*
Chevrolet Spark (клас А)
€150 (с кредитна карта) €400
Клас 0 BUDGET €350 €600
Клас А €250 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас B €250 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас BE €300 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас C €300 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас D €300 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас E €300 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас H €300 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас K €300 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас V €400 НЕ СЕ ПРИЕМА
Клас F €400 НЕ СЕ ПРИЕМА

*Промоция е валидна за период на наема между 15.09 и 15.06 и до изчерпване на количествата.

При наемането на автомобил под наем, наемателят е длъжен да остави депозит за автомобила, който се блокира в дебитна или кредитна карта. Депозитът е възможно да бъде оставен в брой или по банков път. Наемодателят запазва правото си на отказ за депозит в брой или по банков път.
Ако клиентът не успее да предостави валидна дебитна/кредитна карта на името на основния шофьор, Наемодателят запазва правото си да откаже автомобил на клиента. В такъв случай, никаква част от предплатата няма да бъде възстановена.

Блокиране на депозит в дебитна/кредитна карта:

При наемането на автомобила депозитът се блокира в дебитна/кредитна карта. При връщането на автомобила и установяване от страна на Наемодателя, че няма нанесени нови щети по автомобила, липсващо гориво или неспазване на условията по договора за наем, депозитът се освобождава още същия ден.

Допълнителна застраховка “Освобождаване от отговорност”:

Тази застраховка се сключва срещу допълнително заплащане по желание на клиента и дава следните права:

  • Заместващ автомобил при щета, кражба или пожар
  • Безплатна пътна помощ при щета или пожар на територията на Република България
  • Възстановяване на депозита в случай на щета или кражба (не включва щети по гуми, джанти и шаси)
  • Заплащане на еднократна административна такса в случай на щета или кражба

Застраховката “Освобождаване от отговорност” важи само при представяне на протокол от КАТ, връщане на ключовете и документите на автомобила и не важи при употреба на алкохол и/или упойващи вещества. В случай, че клиентът не предостави изискуемите документи от КАТ за ПТП – заплаща пълния размер на щетите, както и броя дни до пълното възстановяване на автомобила. В случай, че клиентът не предостави необходимите документи от КАТ, при тотална щета или кражба, той е отговорен и заплаща пълната застрахователна стойност на автомобила.

Гориво:

Автомобилът се предава с пълен резервоар. В случай, че автомобилът се върне с празен или частично пълен резервоар, наемателят заплаща стойността на липсващото гориво и еднократна такса в размер на 20 евро.

Гарантиране на марка и модел:

При резервация на автомобил през сайта www.car1.bg, “Кар 1 Рент  а кар” гарантира марката и модела на автомобила, който клиентите са си избрали. “Кар 1 Рент а кар” запазва правото си да промени резервирания автомобил с такъв от по-висок клас в случай на непредвидими обстоятелства.

Отстъпки:

“Кар 1 Рент а кар” предоставя отстъпки на своите лоялни и редовни клиети, които си резервират автомобили под наем през сайта www.car1.bg.

Брой наемания на автомобил  Отстъпка за периода
(01.11 – 31.03)
Отстъпка за периода
(01.04 – 31.10)
След 1 потвърдена резервация 3% -
След 2 потвърдени резервации 5% 3%
След 3 потвърдени резервации 10% 5%
След 5 потвърдени резервации 15% 8%
След 10 потвърдени резервации 20% 10%
След 7 потъврдени резервации за период от 1 година 30% 15%

 

Реклама

})