Кола под наем с шофьор

Кола с шофьор от “Кар 1 БГ” – Кола под наем

кола-под-наем-с-шофьор-луксозни-коли

Луксозни коли под наем с шофьор

Наемате кола под наем с шофьор :

Избирате кола под наем от “Кар 1 БГ” ООД – Коли под наем София и искате към услугата да прибавите и професионален шофьор. Ние от фирма “Кар 1 БГ” – Рент а кар ще осигурим за Вас професионален шофьор с дългогодишен опит в извършването на подобен тип услуги. Шофьорите, които фирма “Кар 1 БГ” – Коли под наем с шофьор предлага са англо-говорящи и руско-говорящи. Единственото, което трябва да направите е да изберете най-подходящата кола под наем за Вас и ние ще свършим всичко останало.

Цената на услугата се формира като към цената на автомобила се прибавя цената на шофьора (25 €/Ден за 8 часов работен ден).

При надвишаване на работното време на шофьора клиента заплаща такса от 10 Евро на всеки допълнително започнат час (При наемането на луксозна кола под наем с шофьор и надвишаване на работното време на шофьора, всеки допълнително започнат час се заплаща от клиента в размер на 25 €/час).

Изразходваното гориво се покрива от страна на клиента.

Предимства:

Наемате кола под наем с професионален шофьор с дългогодишен опит.

Отивате на бизнес среща или вечеря и не мислите къде ще паркирате Вашият автомобил.

Пътувате в страната – ние се грижим за вашето комфортно и сигурно пътуване.

Пътувате в чужбина – ние предварително ще проверим всички детайли за пътуването.

Други услуги от фирма “Кар 1 БГ” – Коли под наем София:

Изберете най-подходящата кола под наем с шофьор за вас сред всичките автомобили под наем, които фирма “Кар 1 БГ” ООД – Коли под наем София предлага : КОЛИ ПОД НАЕМ .

Бихте могли също така да изберете и:

Бус под наем с шофьор

Фирма “Кар 1 БГ” ООД – Коли и бусове под наем София предлага на своите клиенти услугата “Бус под наем с шофьор“. Услугата е изключително подходяща за големи групи от хора, които идват в страната, за да разглеждат забележителностите в София и страната. Шофьорите ни са добре запознати със забележителностите, които чужденците идващи в страната главно биха искали да посетят. При предварително заявени Вас места, които бихте искали да посетите, ние ще Ви подготвим информация,преведена на избран от Вас чужд език, която би Ви била презентирала всяка забележителност.

Цените на услугата “Бус под наем с шофор” се формира като към наемната цена на всеки бус под наем се добавя и такса “Профсионален шофьор”, която е в размер на 25 Евро на ден за 8 часов работен ден, всеки допълнително започнат час се доплаща допълнително в размер на 10 Евро. Бихте могли да изберете измежду бусовете под наем 7+1 и 8+1 места, които фирма “Кар 1 БГ” ООД – Коли и бусове под наем София предлага.

бус-под-наем-софия-с-шофьор-връх-шипка

Връх Шипка

коли-и-бусове-под-наем-с-шофьор

Рилски манастир

храм-паметник-св-александър-невски-бус-под-наем-софия

Храм-паметник Св. Александър Невски

крепост-перперикон-забележителности-бусове-под-наем-софия-с-шофьор

Крепостта “Перперикон”

 

За повече информация и въпроси се обърнете към някой от нашите служители : Контакти

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Добър ден,Пиша ви за да ви кажа че останахме много доволни от услугата с трансфе

Oct 13, 2015 by Милена

Добър ден,

Пиша ви за да ви кажа че останахме много доволни от услугата с трансфера до Котел. Шофьорът Емил беше дискретен,учтив и което е най важното, караше внимателно и предпазливо. Ще се свържа с вас отново следващия път за наемане на кола за по дълго време (ако съм успяла да си подновява книжката!) или пак за кола с шофьор.

Сърдечни поздрави
Милена


CAR1 +359 886 25 66 66 10 Nedelcho Bonchev str. Sofia , Bulgaria 5.0 5.0 1 1 Добър ден,Пиша ви за да ви кажа че останахме много доволни от услугата с трансфера до Котел. Шофь

Реклама

})