Коли под наем Бургас

Бургас е разположен в Източна България и освен че в Бургас се намира най-голямото пристанище в страната, Бургас има и собствено летище, от което може да наемете автомобил от car1.bg При пътуване от друг град съответно разстоянията са София – Бургас -389 км. , Варна – Бургас – 134 км.

 

burg

 

Бургас е град с богата история, което ви дава избор да посетите някои от историческите или културни забележителности – Регионалния исторически музей или Етнографския музей, както и Природонаучния музей, ако искате да видите над 1000 вида насекоми и влечуги. Друга забележителност в Бургас е катедралата „Св. Св. Кирил и Методий” , в която могат да бъдат видяни уникални стенописи и дърворезби.
Една от най-известните места е Морската градина, разположена в близост до брега, приятно място за разходки сред красивите цветни лехи и морски бриз.
В Бургас има концентрация на много ресторанти, кафенета и нощни барове, но като част от програмата ви може да включите „Rose” или “Happy Bar & Grill”.
В случай че планирате да посетите Бургас през лятото, добре е да знаете че всяка година през август се провежда “Spirit of Burgas” с подкрепата на MTV. Тук ще може да видите някои световноизвестни изпълнители на българската сцена.
Бургас се намира в непосредствена близост със Созопол, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Китен и Лозенец. Най-бързия начин за транспорт в района е с кола. Ако искате да разгледате забележителностите в тези курорти и имате нужда от автомобил, може да се свържете с любезния и професионален екип на car1.bg. Насладете се на пътуването!

Реклама

})