Коли под наем Варна (летище Варна)

Направете запитване за кола под наем във Варна


Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Дата на наемане

Час на наемане

Място на наемане

Дата на връщане

Час на връщане

Място на връщане

Вашият телефонен номер (задължително)

Моля, посочете от кой клас автомобил се интересувате да наемете

Допълнителни коментари

captcha

Въведете кода от картинката:

“Кар 1 БГ” ООД събира и обработва Вашите лични данни (например, имена, електронен адрес, фирма/организация и други данни, в зависимост от въведената информация), предоставени чрез тази форма за връзка, с цел да можем да отговорим изчерпателно на Вашите запитвания.
Моля, не предоставяйте чувствителна информация чрез попълването на контактната форма (например, данни относно здравословно състояние, етнически или расов произход, политически, религиозни или философски възгледи или съдебно минало).
Повече информация относно Вашите права, обработването на Вашите лични данни и информация за връзка с нас можете да получите тук.
С настискането на бутона „Изпрати“ Вие потвърждавате, че сте уведомени за обработката на личните Ви данни.


коли-под-наем-варна-летище-варнаВарна е най-големият град по българското черноморие, разположен в североизточна България по бреговете на Черно море и Варненското езеро. Градът е административен център на едноименните община и област. По данни на НСИ към 31.12.2016 г., населението на града се изчислява на 335 177 думи, което прави Варна третият по големина град в България след София и Пловдив.

В града се съхранява златно съкровище от халколита, за което се смята, че е най-старото златно съкровище в света и е дела на т.нар. Култура Ванра. Варна е определяна като “морската столица” на България, като градът е важен туристически и просветен център. Сред международните културни събития, които се провеждат в града са фестивалите Варненското ляво, Любовта е лудост, Златният делфон и други.

Коли под наем във Варна

Фирма “Кар 1 Рент а кар” предлага на своите клиенти възможността да наемат кола под наем от Варна, за да могат лесно, удобно и безопастно да обиколят българското черноморие.

Компанията разполага с офис в град Варна, като също така доставя автомобили на своите клиенти и до летище Варна напълно безплатно.

Какво е необходимо за да наемете автомобил във Варна от нас?

За да наемете автомобил от Кар 1 Рент а кар са Ви необходими следните документи:

  1. Валидна лична карта
  2. Валидна шофьорска книжка
  3. Кредитна карта за депозит – Депозитът се определя спрямо класа автомобил, който желаете да наемете

Защо да изберете Кар 1 Рент а кар за наем на автомобил във Варна(летище Варна)?

Компанията ни е с повече от 13 годишен опит в бранша с автомобили под наем и трансфери. Ние бихме могли да Ви предложим максимално добро съчетание между високо качество и разумна цена на търсената от Вас рент-а-кар услуга.

  • Доставка на автомобил до всяка точка на град Варна, включително и летище Варна
  • Най-ниска цена за автомобил под наем
  • Нови рент а кар автомобили
  • Най-добри условия на пазара
  • Специални промоции и предложения за редовни клиенти
  • Лесна и бърза резервация – онлайн или по телефона

 

летище-варна-коли-под-наем-въвварна

Реклама

})