Коли под наем в Пловдив (летище Пловдив)

Направете запитване за кола под наем в Пловдив


Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Дата на наемане

Час на наемане

Място на наемане

Дата на връщане

Час на връщане

Място на връщане

Вашият телефонен номер (задължително)

Моля, посочете от кой клас автомобил се интересувате да наемете

Допълнителни коментари

captcha

Въведете кода от картинката:

“Кар 1 БГ” ООД събира и обработва Вашите лични данни (например, имена, електронен адрес, фирма/организация и други данни, в зависимост от въведената информация), предоставени чрез тази форма за връзка, с цел да можем да отговорим изчерпателно на Вашите запитвания.
Моля, не предоставяйте чувствителна информация чрез попълването на контактната форма (например, данни относно здравословно състояние, етнически или расов произход, политически, религиозни или философски възгледи или съдебно минало).
Повече информация относно Вашите права, обработването на Вашите лични данни и информация за връзка с нас можете да получите тук.
С настискането на бутона „Изпрати“ Вие потвърждавате, че сте уведомени за обработката на личните Ви данни.


rent-a-car-plovdiv-and-plovdiv-airport-pdvПловдив е вторият по големина град в България с население над 340 хил. души. Намира се в западната част на Горнотракийската низина, на двата бряга на река Марица. Градът е застроен в подножията на шест сиенитни хълма, поради което е наричан “Градът под тепетата”. Пловдив е управленски център на област Пловдив, община Пловдив, община Марица, община Родопи и се явява най-голямото стопанско ядро на Южния централен район.

Пловдив е град на над 8000 години, чието минало може да бъде проследено от праисторията до наши дни. Запазени и консервирани са древни паметници като античния театър, римския одеон, римския стадион, агората (римския форум) и други.

В Пловдив се провеждат множество културни прояви: международният панаир, международният театрален фестивал “Сцена на кръстопът”, “Капана фест” и други.

Пловдив е българският град избран за европейска столица на културата за 2019 година съвместно с Матера в Италия.

 

Коли под наем в Пловдив

Фирма “Кар 1 Рент а кар” предлага на своите клиенти възможността да наемат кола под наем от Пловдив, за да могат лесно и удобно да обиколят и да се насладят на всички забележителности, които градът може да предложи.

Поради липсата на все още открит офис в града, ние от Кар 1 Рент а кар предлагаме доставка на автомобил в рамките на град Пловдив, както и на летище Пловдив. Избраният от Вас автомобили ще бъде доставен от най-близкия на компания офис, а именно София, като таксата за тази доставка е в размер на 48,89€.

Вие имате възможността да изберете предложените от нас автомобили на уеб страницата ни, като цената за наем на автомобил в Пловдив ще се запази, единствено ще бъде добавена таксата за доставка/прибиране.

Какво е необходимо за да наемете автомобил в Пловдив от нас?

За да наемете автомобил от Кар 1 Рент а кар са Ви необходими следните документи:

  1. Валидна лична карта
  2. Валидна шофьорска книжка
  3. Кредитна карта за депозит – Депозитът се определя спрямо класа автомобил, който желаете да наемете

Защо да изберете Кар 1 Рент а кар за наем на автомобил в Пловдив (летище Пловдив)?

Компанията ни е с повече от 13 годишен опит в бранша с автомобили под наем и трансфери. Ние бихме могли да Ви предложим максимално добро съчетание между високо качество и разумна цена на търсената от Вас рент-а-кар услуга.

  • Доставка на автомобил до всяка точка на град Пловдив, включително и летище Пловдив
  • Най-ниска цена за автомобил под наем
  • Нови рент а кар автомобили
  • Най-добри условия на пазара
  • Специални промоции и предложения за редовни клиенти
  • Лесна и бърза резервация – онлайн или по телефона

 

rent-a-car-plovdiv-and-plovdiv-airport-pdv

Реклама

})